Luonkos vartalo- ja puhdistuskakut

Nyt testiin tuli Luonkos -sarjan tuotteita, vartalokakkua ja puhdistuskakkua...


Luonkos sarjan kakut ovat täysin luonnon raaka-aineista valmistettuja ja täysin vegaanisia. Ne ovat kotimaisia ja ne valmistetaan käsityönä Naantalissa. Niissä on paljon antioksidantteja, vitamiineja ja hyviä rasvahappoja.

Luin tästä tuotesarjasta Psoriasis Suomi facebook -ryhmässä ja siellä oli muutama saanut apuja tästä tuotteesta. Jotenkin tämä talvi ollut sään puolesta poikkeuksellinen ja itselläni ainakin myös iho reagoinut säähän erittäin negatiivisesti. Tottahan se on että etelän aurinko olisi paras apu minun psoriasis tyyppiin mutta ei ole joka talvi varaa matkustaa aurinkoon varsinkin koko perheellä joten pitää etsiä muita helpottavia asioita psoriini. Tammikuun alusta aloin myös panostaa enemmän aerobiseen urheiluun sekä ruokavalioon ja tarkoitus on yrittää pudottaa sisäelinrasvat minimiin. Sisäelinrasvat ovat kaikkein pahinta rasvaa ja ylläpitää erilaisia tulehduksia ja varmasti psoriasiskin pahentuu kun ylimääräisiä haittatekijöitä on vartalossa.

Ja itse tuotteeseen...

Minulla oli ennen öljykakun rasvausta kädet, käsivarret ja reidet todella kuivia. Tässä kuva kädestä ennen rasvausta:


Käden iho oli todella kipeä ja kuiva. Normirasva vain pahensi kipua.


Avattuani pakkauksen, pakkauksen sisällä oli teksti "You are beautiful!". Kai minä miehenä olen kaunis :D vitsi vitsi. Tuotesarja sopii myös miehille, ja miehille erityisesti on oma complete öljynpuhdistuskakku joka rauhoittaa myös parranajon jälkeen ihoa. Tätä en ole vielä testannut mutta testaan kun kerkeän.


Kakku on ylläolevan kuvan näköinen ja sitä voidaan hieroa käsiin ja sitten vartalolle tai kasvoille. Kakkua voi suoraan hieroa ihoon. Kakusta vapautuu öljyä kun käden tai ihon lämpö koskee siihen.

Vartaloon olen käyttänyt Innocent kakkua ja kasvoihin Radiant öljynpuhdistuskakkua ja molemmissa on miellyttävä tuoksu ja sopii herkälle iholle. Innocent -kakkua ensimmäistä kertaa käyttäessä käden ihon kipu alkoin lyhyen ajan sisään helpottaan. Radian öljynpuhdistuskakku kasvoille jättää miellyttävän pehmeän ihon.


Käden iho on alkanut paranemaan kun olen käyttänyt Innocenttiä päivittäin iltaisin. Kakku tahtoo kulua nopeasti kun minulla on vartalolla aika laajasti psoriasista enimmäkseen reisissä ja käsivarsissa mutta voin kyllä sanoa muutaman päivän kokemuksella että hyvää tämää tekee iholle. Lainkaan en ole kortisoniavoiteita käyttänyt ja testaan nyt pidemmän aikaa josko jokseenkin iho rauhoittuisi edes. Minulla psoriasis ei ole paksu ihokerros vaan kuiva ja ohkainen joka sekin kyllä hilseilee kun oikein kutisee. Tämä Innocentin kakku on rauhoittanut myös kutinaa. Jatketaan testausta ja kirjoitellaan myöhemmin lisää....Tähän mennessä positiiviset kokemukset kakuista :)

Luonkos kakkusarjaa voi mm. ostaa tästä linkistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvinvointipussi / Infrapunapussi / Laihdutuspussi

Bosen Sleepbuds 2 ja QuietOn Sleep hyvän unen pelastajat?

Ensikokemukset Bosen unikuulokkeista