Ensikokemukset Bosen unikuulokkeista

 Noh, nyt on kokeiltu kuulokkeita sinnikkäästi 3 yötä.

Ensimmäinen yö oli kohtuu hyvä kokemus. Nukuin hyvin vaikkakin heräsin muutaman kerran yöstä. Käytin äänenä "Lämmin kohina" ääntä jonka valitsin erään arvostelun perusteena ja se oli rauhoittava. Niinkuin aikaisemminkin mainitsin niin meillä ei paljoa ääniä ole kuin joskus pakkasella lämmityksen kompressori kuuluu mutta muuten aika hiljaista. En häiritsevien äänten vuoksi kuulokkeita ostanutkaan vaan halusin kokeilla nukunko ne päällä paremmin. Seuraan untani Garmin Venu -kellosta unen eri vaiheita. Edeltävä yö meni seuraavasti ilman kuulokkeita:

Unta yhteensä 9h 24 min josta 43 min syvää unta, 3h 20min REM-unta ja 5h 21min kevyttä ja hereillä olen käynyt kellon mukaan 5 krt yhteensä 7min.

Perjantain ja lauantain vastainen yö (kuulokkeet päässä): Unta 8h 32 min joista syvää 41 min, REM unta 3h 8min, Kevyttä 4h 43 min ja hereillä 2min ja kellon mukaan 2 kertaa käynyt hereillä. Ei hirveenä vaikutusta vielä ensimmäisenä yönä.

Lauantain ja sunnuntain vastainen yö oli kärsimystä. Heräilin muistini varassa ainakin 10 kertaa yön aikana koska korviini sattui kovasti koska nukun sivuttain. Perjantain ja lauantain vastaisena yönäkin heräsin korvakipuun. Mietin että nämä eivät sovi minulle mutta sitten ajattelin kokeilla vielä seuraavaa: lähdin tyynyostoksille :)


Tuli ostettua Black Weekend tarjouksesta erilaisia tyynyjä ja uutta peittoakin. Laitoin 60x80 koon ja 50x60 koon muhkeita Downfeel tyynyjä päällekkäin niin johan oli pehmeetä kuin parhaimmassa hotellissa 😂 Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä kipua ei sitten tuntunutkaan. Minulla oli siis ollut liian kova tyyny kuulokkeille joka painoi kuuloketta korvalehteeni. Heräsin silti viime yönä pari kertaa mutta aamulla ihan ok fiilis unesta. Ei osaa vielä sanoa onko näistä minulle hyötyä, vaatii vielä kokemuksia lisää. En haluaisi kuitenkaan että näihin tulisi pakkomielle että pitäisi joka yö näitä käyttää vaan silloin kun tarvitsisi pitkät rentouttavat unet. Vaatii siis vielä monta yötä kokemusta ja totuttelua näihin. Pari uutta juttua tulossa maailmalta ja koto Suomestakin ja näistä lisää juttua myöhemmin.

-Jontte

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hyvinvointipussi / Infrapunapussi / Laihdutuspussi

Bosen Sleepbuds 2 ja QuietOn Sleep hyvän unen pelastajat?