Hyvinvointipussi / Infrapunapussi / Laihdutuspussi

Lapsella monta nimeä.... 😅

Tänään tuli Matkahuollosta kauan harkittu hanke, infrapunapussi.


Pussin ostin Ekosegon verkkokaupasta ( linkki ) ja tämä on pidempi malli koska olen n. 190 cm pitkä. Olen aikaisemminkin infrapunapussia kokeillut mm. psoriasiksen hoitoon n. kymmenisen vuotta sitten mutta silloin tuntui että ei ole aikaa tarpeeksi pussin käyttöön. Nyt kun olen rentoutukseen ja hyvään uneen hakenut tukea niin tämä on just sitä :) Hyvän ja laadukkaan uni vaikuttaa stressitilaan ja sitä kautta myös psoriasikseen. Myös infrapunasta voi olla apua psoriasiksessa.

Infrapunan vaikutuksista löytyy monta tutkimusta. Se kiihdyttää mm. elimistön verenkiertoa, solujen aktivoitumista, ja uusiutumista. Se on hyvä apu myös kehon palautumiseen esimerkiksi treenin jälkeen ja yleiseen kehon hyvinvointiin. Hyvinvointipussi toimittajan mukaan puhdistaa myös ihoa ja stimuloi ihosolujen uudistautumista. Itse koen pussin käytön vielä alentavan stressitasoja ja rentouttaa kehon sekä mielen erinomaisesti.

Käsien lähtötilanne 1.12.2020

Kädet ovat kohtuullisen hyvässä kunnossa mitä joskus aiemmin mutta näkee kun talvi tekee tuloaan niin alkaa taas kukkimaan. Infrapunapussin ostin tukemaan psoriasiksen hoitoja sekä muutenkin rentoutumiseen ja kehon palautumiseen. Yritän siis tällä hetkellä panostaa unen laatuun sekä mielen hyvinvointiin jonka kautta yritän hoitaa psoriastani. Liikaa suoritusta en pyri näistä ottamaan vaan menen fiiliksen mukaan. 


Pussi on valmistettu mm. avaruushiilikuitukankaasta ja tuntuu erittäin laadukkaalta ja kestävältä. Pussi suljetaan vahvan vetoketjun avulla. Pussissa on mukana virtalähde ja ohjauskapula josta voi säätää ajan sekä lämpötilan. Otin ensimmäisenä heti 60 minuuttia 60 asteessa. Aluksi meinasi vähän torkahtaa kun pussi alkoi mukavasti lämmittää ja rentouttaa. Pussi ei ole kuitenkaan nukkumista varten! :) Ennen pussiin menoa kannattaa juoda nestettä, mieluiten vettä sekä käytön jälkeen koska nestettä tulee todella paljon.


Tässä ensi kokemukset infrapunapussista ja voin kyllä "lämpimästi" :) suositella pussia mikäli haluat rentouttaa itsesi, parantaa ihon ja kehon hyvinvointia ja mahdollisesti laihduttaa siinä sivussa. Laihdutukseen ei itselle ole tarvetta mutta jos tässä samalla esim. sisäelinrasvoja lähtee niin plussaa siitä. Sisäelinrasva onkin sitä kaikista haitallisinta rasvaa joka voi pitää tulehdusta yllä sekä sen kautta psoriasista.

Pussi tulee nyt siis aktiiviseen käyttöön ja tulen kertomaan sen vaikutuksista lisää myöhemmin. Posti ilmoitti tänään että on tulossa Englannista mielen rentoutukseen laite mutta tästä lisää myöhemmin :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Bosen Sleepbuds 2 ja QuietOn Sleep hyvän unen pelastajat?

Ensikokemukset Bosen unikuulokkeista